MESLEKTAŞLARIMIZIN OFİSLERİNDE ALMASI GEREKEN ÖNERİLEN TEDBİRLER

26 Mayıs 2020 tarihli Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberine Göre Avukatların Ofis ve Büro Sisteminde Faaliyet Gösteren İşletmeler olmaları sebebiyle aşağıdaki önlemleri almaları gereklidir:
Okuma Sayısı:81| Haber Tarihi:30.05.2020

BARO HİZMET BİNASI VE ADLİYE BARO ODALARI

Baro Hizmet Binası ve Adliye Baro Odaları dezenfektesi yapılmıştır. 1 Hazirandan itibaren Baro Personellerimiz normal mesai sistemine geçecektir. Ayrıca meslektaşlarımız için Adliye içinde kullanımlarına yönelik olarak yeterli sayıda maske ve yeterli miktarda dezenfektan bulundurulacaktır,meslektaşlarımıza duyurulur.
Okuma Sayısı:36| Haber Tarihi:29.05.2020

81 İL VALİLİĞİNE 18 YAŞ ALTI İLE 65 YAŞ VE ÜZERİ KİŞİLERİN SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GENELGESİ

81 İl Valiliğine 18 Yaş Altı ile 65 Yaş ve Üzeri Kişilerin Sokağa Çıkma Kısıtlaması Genelgesi
Okuma Sayısı:33| Haber Tarihi:29.05.2020

HAKİMLER VE SAVCILAR KURULU

Hakimler ve Savcılar Kurulu' nun 29.05.2020 tarihli "Yeni Normale Dönüş Eylem Planının Belirlenmesi" konulu yazısı
Okuma Sayısı:98| Haber Tarihi:29.05.2020

AV. HATİCE KILIÇ VEFAT

Baromuz Üyesi Av. Hatice Kılıç 28.05.2020 tarihinde yakalandığı amansız hastalığa karşı savaşı kaybetmiş, hakka yürümüştür. Camiamızın başı sağ olsun.
Okuma Sayısı:34| Haber Tarihi:28.05.2020

İCRA VE İFLAS KANUNU İLE AVUKATLIK KANUNU UYARINCA KARŞI TARAFA YÜKLETİLEN VEKALET ÜCRETİNİN VERGİLENDİRİLMESİ VE GELİR VERGİSİ TEVKİFAT UYGULAMASI HAKKINDA TEBLİĞ

Okuma Sayısı:13| Haber Tarihi:27.05.2020
30.05.2020