FUTBOL TURNUVASI GALA YEMEĞİ
Tarih: 30.04.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 6002

 
 
Her yıl geleneksel olarak yapılan ve Karadeniz illeri barolarının katıldığı futbol turnuvasının galası muhteşem bir organizasyonla Pelemir otelde yapıldı. Galaya Turnuvaya katılan tüm takımların yöneticileri ve Sporcuları da katıldılar.

Karadeniz Barolarının katılımı ile gerçekleştirilen futbol turnuvasında 16 takım mücadele edecek. 4 gurupta yapılacak olan turnuvalar. Düzce Nurettin Zafer stadında ve Düzce üniversitesi statlarında oynanacak. Ayrıca bu turnuva haricinde birde Süper kupa mücadelesi yapılacak. Süper kupada Adana Barosu, İstanbul Barosu, İzmir Barosu ve Kocaeli Barosu takımları mücadele edecekler. Galanın açılış konuşmasını yapan Düzce Barosu Başkanı Avukat Ali Dilber: “Her yıl geleneksel olarak Değişik illerde yapılan bu turnuvaya Düzce İli olarak biz ev sahipliği yapacağız. Düzce iline gelen tüm Baro yöneticileri ve tüm sporcular bizim baş tacımız olacaklar onlara çok iyi ev sahipliği yapacağız. 16 takım 4 gurupta mücadele edecekler. Tabi biz ev sahibi olarak bu mücadelelerde başarıyı hedefliyoruz. Hiç bir zaman hiç kimseden tolerans beklemiyoruz. Baroların Süper ligi de Düzce ilinde oynanacak. Biz küçük illerin takımlarıyız onlar ile mücadele edemeyiz. Onlar ile oynayıp 10-12- gol yemek istemiyoruz. Bizde baş edebileceğimiz takımlar ile mücadele edeceğiz. Onlar süper kupada birbirleri ile mücadele edecekler. Biz onlara her konuda yardımlarda bulunacağız. Hak eden kazansın “ dedi. Düzce Barosu Başkanı: “Düzcespor Akçakoca spor arasında bölgesel lige yükselme Baraj müsabakası pazar günü oynanacak. Bu baraj mücadelesinde Düzce sporun kazanacağına inanıyorum. Bu müsabaka şayet uzatmaya gitmez ise baro müsabakasının finalin de 18 Temmuz stadında yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

 

 

BÖYLE BİR GECEDE BİZİ YANLIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

“Bu büyük organizasyon dolayısı ile bizi yalnız bırakmayan öncellikle Düzce valimiz Ali İhsan Su’ya, Düzce il müdürlerimize, spor teşkilatının önde gelen yöneticilerine, değerli Baro mensubu arkadaşlarımıza ve bu turnuvamıza katılarak bizi onurlandıran tüm katılan Baro takımlarına teşekkürler diliyorum ve hoş geldiniz diyorum. Tabi ev sahipliğinin avantacını kullanacağız desem de biz hak edenin kazanmasını istiyoruz ”dedi.

 

 

 

SLOGANIMIZ TABİAT CENNETİ DÜZCE GEZİN GÖRÜN GÖNLÜNÜZCE

 

Düzce Valisi Ali İhsan su: ” Düzce ili olarak böyle büyük bir organizasyona ev sahipliliği yapmanın onurunu yaşıyoruz. Tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Siz buraya futbol müsabakaları için geldiniz. İnşallah istediğiniz sonuçları alırsınız. Fakat sizler tam bir doğa cennetine geldiniz. Düzce ilinin gezilecek ve görülecek o kadar güzel yeri var ki. Gördüğünüzde hayran kalacaksınız. Düzce ili olarak bizim bir sloganımız var. Tabiat cenneti Düzce gezin görün gönlünüzce. Düzce ilinde Şelaleler, Türkiye’nin en büyük ve uzun Rafting Parkuru. Pentbol, oryantring, müzeler, Kardüz yaylası ve diğer yaylalar ,Kaplıcalar görülmeye değer 7. göller ve Türkiye’nin en yüksekten akan şelalesi ilimizde bulunuyor. Bunlar görmek için vaktiniz olursa mutlaka buraları görmenizi Tavsiye ederim. Bende Tüm bu organizasyona katılan takımlara başarılar diliyorum ve hepinize hoş geldiniz diyorum”dedi.

 

 

 

KATILANLARA PLAKET TAKDİM EDİLDİ

 

Karadeniz Barolarını bir araya getiren bu büyük organizasyona katılan tüm Mülki Amirlere, spor camiası yöneticilerine ve tüm katılan misafir takımların Baro başkanlarına Düzce Barosu başkanı Avukat Ali Dilber tarafından plaketler verildi. Misafir Baro Başkanları da kendi yörelerinden getirdikleri hediyeleri Düzce Barosu Başkanına verdiler. Gece dostluk çerçevesinde ve yeni dostlukların kurulması dileği ile sona erdi.

 

 

 

 

PLAKET ALANLAR ŞÖYLE OLUŞTU

 

Ali ihsan Su - Düzce Valisi

Avukat Metin Feyzioğlu - Türkiye barolar birliği başkanı

Mehmet Keleş - Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Salih Keskinli

Profesör Doktor Funda Sivrikaya Şerifoğlu adına Profesör Doktor Abidin Balbay Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı

Reşat Ekinci - Sağlık, Kültür ve Spor daire başkanlı daire başkanı

Feyzullah Dereci - Gençlik ve spor hizmetleri il müdürü

Cahit demir - Gençlik hizmetleri ve spor şube müdür vekili

Erdoğan bıyık - ASKF başkanı

Gökhan Karadağ - Futbol il temsilcisi

Hüsnü ovalı - Saha komiserleri derneği başkanı

Kerim Görün - İl hakem kurulu başkanı

Lütfi Çırakoğlu - Kamu hastaneleri genel sekreteri

Karadeniz Baroları

Amasya Barosu - Avukat Ahmet Melik Derindere

Bartın Barosu - Avukat Kamil Altan

Çankırı Barosu - Avukat Erkan Köroğlu

Çorum Barosu - Avukat İbrahim Özyılmaz

Erzincan Barosu - Avukat Can Tekin

Giresun Barosu - Avukat Gültekin Uzunalioğlu

Kastamonu Barosu - Avukat Mehmet Çiftçi

Ordu barosu - Avukat Oktay Çakmak

Rize barosu - Avukat Yunus Çoruh

Sakarya Barosu - Avukat Recep Hacıeyüpoğlu

Samsun Barosu - Avukat Necat Anıl

Sinop Barosu - Avukat Ali galip Ergül

Tokat Barosu - Avukat Faruk Bostancı

Zonguldak Barosu - Avukat İbrahim Kerem Ertem

Misafir barolar

Adana barosu - Adonis Futbol takımı

İstanbul barosu - İstanbul Futbol Takımı

İzmir Barosu - Körfez Futbol takımı

Kocaeli Barosu - Kocaeli Barosu Futbol Takımı


Haber; S. AYGUN
Kaynak: Parantez

26.04.2024
AV. TANER ÇAKIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.