BAROMUZUN TAMAMEN YENİLENEN HİZMET BİNASININ AÇILIŞI YAPILDI

Düzce Barosu’nun tamamen yenilenen hizmet binasının açılışı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, baro başkanları, avukatlar ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bir konuşma yapan TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Feyzioğlu, binanın tüm Düzceli avukatlara hayırlı olmasını diledi. Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay ise, yenilenen binanın açık alanının bin 535 metrekareye, kapalı alanın ise bin 394 metrekareye yükseltildiğini belirterek, “Bu gelişmeye paralel olarak 300 kişilik bir konferans ve toplantı salonu, idari birimler için alan, baro komisyonları için ayrı ayrı düzenlenen toplantı ve çalışma odaları, disiplin kurulu duruşma salonu, adli yardım ve CMK hizmet odaları ve meslektaşlarımızın bir araya gelebilecekleri bir kafeterya alanı oluşturulmuştur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, meslekte 20 ve 25 yılını dolduran avukatlara teşekkür plaketi verildi.

Açılışa, TBB Başkanı Feyzioğlu’nun yanı sıra Başkan Yardımcısı Av. Ünsal Toker, Genel Sekreter Av. Sabiha Tekin, Sayman Üye Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Eyyüp Sabri Çepik, Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ile Bolu, Tekirdağ, Eskişehir, Sinop, Bilecik, Trabzon, Sakarya, Balıkesir, Zonguldak ve Yozgat Baro Başkanları, Bolu Barosu Önceki Başkanı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet Komisyonu Başkanı, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı, İl Genel Meclisi Başkanı, siyasi parti il başkanları, STK temsilcileri ve avukatlar katıldı.