BASIN BİLDİRİSİ
Tarih: 18.07.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 2162

DÜZCE BAROSU BAŞKANLIĞI BASIN BİLDİRİSİ

 

YÜREKLERİMİZE ATEŞ DÜŞTÜ

 

 

         Diyarbakır’ın Silvan ilçesi kırsalında terör örgütü PKK militanlarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 13 askerimiz şehit olmuş, 7 askerimiz yaralanmıştır.

 

         Ebediyete uğurladığımız vatan evlatlarının arkasından, Düzce Barosu mensuplarının yüreğine düşen derin acı ve üzüntüyü halkımızla paylaşarak terör ile hiçbir sorunun çözülemeyeceğini ve milletimizin hassasiyetini derinden yaralayan bu türden eylemlerin hiçbir vatandaşımıza faydası olmayacağını açıkça belirtmek istiyoruz. 

 

          Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını seve seve feda eden kahraman vatan evlatlarını minnetle anıyoruz. Kederli ailelerine ve halkımıza baş sağlığı yaralı evlatlarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

         Gayeleri korku ve tedhiş ortamı oluşturarak, kardeşlik ve bir arada yaşama arzusu taşıyan vatandaşlarımızı; yılgınlığa, umutsuzluğa düşürmeyi amaçlayan terör odaklarının, emellerine ulaşamayacağını çok iyi biliyoruz.

 

         Silahlı mücadele yanında sosyal ve ekonomik tedbirlerin süratle alınması gerekliliğine inanıyoruz.

 

         Düzce Barosu mensupları olarak 13 askerimizin şehit düştüğü terörist saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyor, kahraman Şehitlerimize Allahüteala’dan rahmet, yaralı gazilerimize şifalar diliyoruz.19.07.2011

 

 

                                                     Saygılarımla   

      

                                                    Av. Ali Dilber

                                               Düzce Baro başkanı

 

25.04.2024
AV. TANER ÇAKIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.