RAMAZAN BAYRAMI
Tarih: 4.07.2016| Okunma Sayısı: 1798

Duzce Barosu Başkanı Avukat Ali Dilber, milletin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı. 

Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, yayımladığı kutlama mesajında, manevi güzellikleri barındıran bir Ramazan ayını daha geride bırakırken, bayrama ulaşmanın huzurunu yaşadıklarını belirtti. İçinde pek çok güzellikleri barındıran bayramlarda neşe ve sevinçlerin evlerden evlere şehirlerden şehirlere yayıldığına vurgu yapan Dilber milletçe birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir bayram geçirmeyi temenni etti. 

Ülke olarak son dönem yaşanan terör saldırıları nedeniyle bayramı buruk karşıladıklarını belirten Başkan Ali Dilber, saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerini ve sivil vatandaşları bir kez daha rahmetle andı. 

Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, bayramların birlik beraberliğin simgesi olduğunu vurgulayarak, mesajında şunları kaydetti: 

"Bayramlar gönüllerimizi en güzel dilek ve duygularla birleştirme, kardeşliğimizi pekiştirme, ihtiyacı olanların yardımına koşma, çocukları sevindirme zamanlarıdır. İnşallah bayramın mutluluğunu hep birlikte yaşarız, herkes gönlünce bir bayram geçirir. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşerilerimin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlarım. Bayramın tüm insanlığa huzur getirmesini, çatışmaların ve acı olayların yaşandığı İslam ülkelerinde de dayanışma, barış ve selamet ortamının yeniden tesis edilmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim."

28.03.2024
AV. TANER ÇAKIR
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.