DÜZCE BAROSU VE NES BİLGİ ARASINDA YAPILAN PROTOKOL İLE, DÜZCE BAROSUNA KAYITLI AVUKATLARIN E-SERBEST MESLEK MAKBUZU GEÇİŞLERİNİ, KOLAYLIKLA YAPMALARI VE EKONOMİK ÇÖZÜMLERLE FAYDALANMALARI AMAÇLANMAKTADIR.
Tarih: 17.05.2020| Okunma Sayısı: 1232

EN YAYGIN KULLANIM & EN EKONOMİK ÇÖZÜM

Düzce Barosu ve NES Bilgi arasında yapılan protokol ile, Düzce Barosuna kayıtlı Avukatların e-Serbest Meslek Makbuzu geçişlerini, kolaylıkla yapmaları ve ekonomik çözümlerle faydalanmaları amaçlanmaktadır.

NES BİLGİ VERİ TEKNOLOJİLERİ, e-serbest meslek makbuzu konusunda ilk ve en yaygın Özel Entegratör olmasının yanı sıra, binlerce kullanıcısına sunduğu güvenli alt yapısı ve sistemsel özellikleri ile sektöre öncülük etmektedir.

DÜZCE BAROSUNA ÖZEL ANLAŞMA DETAYLARI

1. Fiyatlarımıza KDV(%18) dahil değildir.
  2. e-SMM: Her bir gönderilen “e-Serbest Meslek Makbuzu” adeti 1 kontör olarak hesaplanır.
  3. Kontör kullanımı: Satın alınan Kontör kullanımı 1 yıl süre ile sınırlıdır. 1 yıl süre içerisinde kullanılmayan kontörler, yenileme şartı ile yeni pakete eklenecektir. Satın alınmış olan kontör paketinin süresi bitmeden tekrar kontör satın alınması halinde, mevcut fiyatlar üzerinden işlem yapılacak olunup, kullanılan ilk paket süresinde bir değişiklik yapılmayacaktır.
  4. Sistem Giriş İşlemleri: e-SMM Aktivasyonu ve standart makbuz tasarımları (Logo, imza) sunulan sistem üzerinden avukatlar tarafından yapılabilecektir. Yaşayabilecekleri sorunlara karşın teknik destek ekibimiz yardımcı olacaktır. Özel makbuz tasarım taleplerinde ekstra ücret talep edilecektir.
  5. Saklama Hizmeti: Fiyatlarımıza 10 yıllık Saklama Hizmeti dahildir.
  6. e-Mail Gönderimi: Mail gönderimi ücretsiz olarak sunulur. Düzenlenen makbuzlar elektronik gönderim seçeneğinde ise otomatik olarak mail ile makbuz gönderimleri yapılır.
  7. Eğitim ve Destek: . Aktivasyonun tamamlanması ile birlikte portal kullanımı ile ilgili eğitim videoları iletiliyor olacaktır.
  • Hesap Aktivasyonu İçin Lütfen Aşağı Kaydırın

E-SMM GEÇİŞİ ÖNCESİ

Aşağıda belirtilenler hazır ise 7 dakika içerisinde e-SMM uygulamasına geçiş yapabilir ve hemen makbuz düzenleyebilirsiniz.

• Hesap aktivasyonu yapmadan önce e-İmzanızın bilgisayarınızda takılı olduğundan emin olunuz.
  • İmzanızın görseli yada kaşeli imzalı görselinizin resim(JPEG) formatında bilgisayarınızda bulunduğundan emin olunuz.
  • Logonuzu eklemek istiyorsanız logonuzunda bilgisayarınızda olduğunudan emin olunuz.

e-SMM Uygulamasına Geçiş yapmadan önce aşağıda bulunan  “Hesap Aktivasyonu Nasıl Yapılır?” videosunu izleyebilirsiniz.

Hemen “Hesap Aktivasyonuzu” yapmak için aşağıdaki görsele tıklayınız.

HESAP AKTİVASYONUNDA YAPABİLECEKLERİNİZ

Hesap Aktivasyon Uygulması ile aşağıda belirtilen işlemleri yapabileceksiniz.

• Hesap açılışınızın yapılması
  • Kullanıcı adı ve şifresinizin belirlenmesi
  • Makbuz tasarımınıza logo ve imza eklenmesi
  • Size özel olarak tanımlanan paketlerin seçilmesi
  • e-İmza ile Sözleşmenin imzalanması
  • Kredi Kartı seçmiş olduğunuz paketin tutarının ödenmesi

İşlemleri tamamladığınızda;

• e-İmzalı sözleşmeniz tarafınıza mail olarak iletilecektir.
  • Otomatik olarak faturanız düzenlenecek ve faturayı indirebileceksiniz.

HESAP AKTİVASYONU NASIL YAPILIR?

TÜM GEÇİŞ SÜREÇLERİNİZ İLE İLGİLİ BİZİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ

0216 688 51 00 | destek@nesbilgi.com.tr